230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KAKAV TALENAT: Trebinje ima vanserijske muzičke talente (foto-video)

Protekle noći je u prepunoj koncertnoj sali Kulturnog centra u našem gradu održan tradicionalni Godišnji koncert osnovaca, srednjoškolaca, kao i učenika pripremnog razreda ove muzičke ustanove.

170521 музичка

Na ponos prvenstveno roditeljima, a zatim profesorima, svi učenici pa i oni najmlađi večeras su pokazali izuzetan talenat i bogato muzičko umijeće, čiji rezultati prevazilaze granice lokalne sredine.

Mladi Trebinjci ponovo su potvrdili raskošan talenat, jer su u naš grad donijeli više od 30 nagrada iako je konkurencija bila jaka na domaćim i internacionalnim takmičenjima. Školi, koja uspješno radi od 1952. godine, ne manjka interesovanja djece i roditelja za muzičko obrazovanje. Za sve naporne vježbe, satisfakcija su bezbrojna priznanja.

Direktorica Muzičke škole Trebinje Dušanka Babić je ovom prilikom izjavila da je ovo veoma zapažen nastup mladih muzičara, te ponosno dodala da je ova školska godina bila veoma uspješna, i što se tiče nastupa, kao i u mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Babić takođe smatra da je trebinjska Muzička škola prema dosadašnjim rezultatima, koji nisu nimalo zanemarljivi, jedna od jačih škola po kvalitetu i nastavi u Republici Srpskoj.

USKORO VIDEO - DRUGI DIO