230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

IMAGE MASTER međunarodna kompanija otvorila store u Mepas Mall-u

Omiljena shopping oaza, Mepas Mall Mostar bogatija je za novu IMAGE MASTER trgovinu na 40 m².

170525 имиџмастер

Kao dio Hiltek grupacije, Image Master u kooperaciji sa FAIPA Frizerskom akademijom čije je sjedište u Trebinju, otvorio je novi prodajni objekat u Mostaru. Nova nezaobilazna destinacija svih ljubitelja urbanog stila i opreme vrhunskog kvaliteta, smještena je na prvom spratu Mepas prodajnog centra, gdje vas očekuje bogat asortiman modernog namještaja za kozmetičke i frizerske salone, te visoko kvalitetne opreme i kozmetike najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Na temelju opširnog istraživanja tržišta odlučili smo za proširenje kapaciteta, odnosno približavanja naših proizvoda kupcima iz Mostara i Hercegovine.

"Svjesni smo da gdje postoji interes, treba pružiti priliku da roba dođe do tih kupaca, pa smo odlučili da će biti bolje ako zainteresovanim kupcima iz Hercegovine roba bude nadohvat ruke", rekla je Ceca Sekulić vlasnik FAIPA akademije u Trebinju. "Za naše proizvode ima dosta interesa u Mostaru i smatram da smo napravili pravi potez sa ovim prodajnim mjestom", naglašava Sekulić.

Kompanija IMAGE MASTER d.o.o. sa sjedištem u Trebinju na usluzi je svim onim koji u svom radu imaju potrebu za profesionalnom opremom, namještajem, aparaturom i inventarom.

Kako tehnologija ide naprijed, moda i trendovi se konstantno mijenjaju. IMAGE MASTER odgovara tim izazovima, konstantno šireći program proizvoda u svojoj ponudi, te na taj način svojim klijentima omogućuje primjenu novih tehnologija i trendova u svojim salonima, a sve sa ciljem podizanja kvaliteta svojih usluga na veći nivo.

"Među našim klijentima pronaći će se brojni saloni ljepote, kozmetički i frizerski saloni, saloni za manikir i pedikir, spa centri, make-up studiji i akademije, kao i svi oni koji su u potrazi za proizvodima svjetskih brendova iz oblasti našeg poslovanja.
Vjerujemo da kompanijska korporativna kultura direktno utiče na kvalitet poslovanja i u našem fokusu će prije svega biti briga o kupcima i zaposljenima, ali i o okolini i zajednici u kojoj poslujemo".

(Sponzorisano)