230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

FAIPA: Pronađite svoj look uz velike majstore frizerskog zanata

U FAIPI dobro znaju da je ključ uspjeha u svakom poslu permanentna i temeljna edukacija, koja se u svijetu njege i oblikovanja kose svodi na upoznavanje novih tehnika i proizvoda, ali i razmenu ideja i iskustva.

IMG 0900 copy

FAIPA je svoju poslovnu strategiju zasnovala upravo na konceptu permanentnog edukovanja i obavještavanja korisnika o proizvodima i njihovoj pravilnoj upotrebi.

Pored obrazovnog programa Frizerska akademija Faipa je specijalizovana za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve prilike kada želite da zasijete u punom sjaju.

FAIPA brine o vašoj ljepoti

Nakon sedmodnevne posjete frizerskog maga Zorana Viškovića, naredne sedmice gosti FAIPA Akademije će biti respektabilni frizeri, koji će i ovoga puta biti na raspolaganju svima zainteresovanim.

U to vrijeme ćete biti u prilici da se za Vašu frizuru pobrinu internacionalno priznati stručnjaci za stilizovanje kose Andrea Tadić - višetruki nosilac nagrada u disiplini punđe (Salon Stil, Novi Sad), i Božidar Runić - učesnik mnogobrojnih evropskih seminara i takmičenja (Ultra Art, Beograd). U isto vrijeme polaznici Akademije će moći bliže da se upoznaju sa novim tehnikama pravilnog načina stilizovanja kose, kao i načinima upotrebe proizvoda koji su namjenjeni različitim tipovima kose.

Uvjerite se u profesionalnost osoblja FAIPE i kvalitet njihovih usluga i rezervišite Vaš termin na kontakt broj ‎065 900 909.

Nakon posjete Akademiji, nećete moći da odvojite pogled od svog odraza u ogledalu i onda ćete znati da ste bili na pravom mjestu.

Dobrodošli u FAIPU

Frizerska Akademija Faipa
Trebinje
Vuka Karadžića 10 - Lamela 2
www.faipa.ba

(Sponzorisano)