×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/lokoportal.com/httpdocs/images/albumi/170529-мис
×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/albumi/170529-мис
 
 
230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava: Finale HP izbora za miss istočne Hercegovine

U petak, 2. juna 2017. sa početkom u 18 časova, u hotelu „Bellevue“ u Trebinju održati finale HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE, manifestacije koju po prvi put organizuju HP media group doo, Faipa frizerska akademija i butik Stil iz Trebinja.

170529 мис

Prije dva mjeseca je započeo proces izbora najljepše djevojke Hercegovine za 2017. godinu, a kao kandidati su se pojavile djevojke iz svih istočno-hercegovačkih gradova. Poslije selekcije djevojaka od strane organizatora i njihovog predstavljanje širem auditorijumu, uslijedilo je i glasanje posredstvom interneta u kome je učešće uzelo više od 13.000 onih koji su poželjeli da daju svoj doprinos ovom izboru.

Finalistkinje izbora su proteklih mjesec dana provele u izuzetno dinamičnoj atmosferi, koja je predstavljala spoj radnog i izuzetno opuštajućeg ambijenta, jer su se kroz foto-reportaže široj javnosti predstavile sa najatraktivnijih lokacija budvanske rivijere i crnogorskog primorja, ali i najzanimljivijih lokaliteta u Hercegovini.
Samo finalno veče donijeće predstavljanje 12 djevojaka u kolekcijama butika „Stil“, vjenčanicama studija „White Rose“ i kupaćim kostimima poznatog brenda „Bonatti“, uz bogat muzičko-zabavni program.
Organizaciju manifestacije HP IZBOR ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE pomogli su Kompanija „Swisslion“ – generalni sponzor, Grad Trebinje – zlatni sponzor, partneri manifestacije hotel Bellevue i Turistička organizacija Trebinja, kao i drugi mnogobrojni sponzori.

{gallery}170529-мис{/gallery}