230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Zanimljivosti

Ministarstvo trgovine i turizma RS raspisalo je Javni poziv za podnošenje prijave za dodjelu turističkog vaučera koji je namijenjen građanima RS.

IMG 8900 copy

Popularni muzičari, sportisti i glumci putem promotivnog spota pozvali su zainteresovane učestvuju u nagradnoj igri i dobiju mogućnost da osvoje besplatno ljetovanje u Herceg Novom.

200615 herceg novi

Na učešće u akciji “HercegNoviTeZove” pozivaju bubnjar Dragoljub Đuričić, košarkašica Milica Dabović, vaterpolista Aleksandar Ivović, fudbaler Staniša Mandić, glumica Daca Dabović i drugi.

Izvlačenje nagrada zakazano je za danas u 20.00 časova, a prijave na sajtu www.hercegnovitezove.com moguće su sve do tog trenutka, kada će biti izvučena imena preostalih 24 dobitnika besplatnih aranžmana, saopšteno je iz opštine Herceg Novi.

U okviru ove akcije prošlog vikenda je uručeno 26 nagrada, koje će omogućiti da oko 100 gostiju iz Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore pet dana besplatno boravi u hotelima i apartmanima u Herceg Novom.

“HercegNoviTeZove” je najmasovnija akcija ovog tipa ikada organizovana u ovom gradu, u saradnji sa brojnim hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja.

Kampanja je do sada stigla do više od dva miliona ljudi, zabilježeno je više od 600.000 posjeta zvaničnom sajtu iz više od 90 zemalja.

Ukupno će biti dodijeljeno 50 besplatnih porodičnih aranžmana, zahvaljujući kojima će oko 200 osoba biti gosti Herceg Novog.

Spot je moguće pogledati u nastavku.

Srna

PR

OK avantura se nastavlja!!! Nakon dvomjesečne neizvjesnosti, brojnih razgovora, pregovora, sagledavanja kompletne situacije, praćenja zdravstvenog stanja u našoj zemlji, regiji i šire, ali vođeni pozitivnom mišlju i nadom da ćemo i ovu krizu zajedno prebroditi, u prilici smo da donesemo konačnu odluku o realizaciji ovogodišnjeg Nektar OK Festa na Tjentištu.

200604 okfest

Iako je održavanje svih letnjih manifestacija bilo neizvesno, usled pandemije koronavirusa, ljubitelji najbolje žurke na otvorenom na Balkanu nemaju razloga za brigu, jer čuvena Drinska regata biće održana po planu.

200605 regata

Maska Anonimusa danas je jedan od najpoznatijih simbola protesta. Ali, da li znate njeno izvorno poreklo?

200602 anonimus