230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Počinje 10. "Bir fest", "Električni orgazam" prve večeri

Ovogodišnji festival piva trajaće šest dana, a ulaz će kao i prethodnih godina biti besplatan.

120814-beerfest

Jubilarni, 10. "Belgrejd bir fest" (Belgrade Beer Fest) počeće danas na Ušću, a tokom šest dana trajanja festivala nastupiće 49 izvođača.

Povodom prvog jubileja, producent festivala "Beogradska kulturna mreža" odlučila da posetiocima pokloni još jedan dan muzike i zabave, tako da će ovogodišnji "Bir fest" trajati šest dana, umesto dosadašnjih pet, a ulaz će kao i prethodnih godina biti besplatan.

Prve večeri publiku će zabavljati "The Horseman", hor "Viva voks", Kiki Lesendrić i Piloti, "Električni orgazam", "Plejboj", Toni Montano, "Belgrade blues factory" koji okuplja oko 16 bluz muzičara iz Srbije i inostranstva i "Vampiri".

Mere obezbeđenja su ove godine pojačane kako se ne bi događali incidenti, pa će biti angažovan dovoljan broj policajaca, kao i oko 300 redara, konjica, vodiči sa psima i rečna policija.

Zbog održavanja festivala za saobraćaj biće zatvoren Bulevar Nikole Tesle, a vozila gradskog prevoza kretaće se preko Bulevara Mihajla Pupina.

Tokom trajanja festivala na velikoj bini nastupiće i "Pekinška patka", "Partiprejkersi", "Hladno pivo", Vlatko Stefanovski, Rambo Amadeus, britanski di-džej Pit Tong, "Van Gog".

(Tanjug)