230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

NOLE: Moraću da se obrijem zbog majke!

"Majka me uvek kritikuje kad se ne obrijem, zato ću se protiv Vavrinke sigurno pojaviti lep i obrijan" obećava najbolji srpski teniser.

120904-nole

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prošetao se do osmine finala US Opena, gde ga večeras očekuje susret sa Švajcarcem Vavrnikom (oko 21 čas). U međuvremenu, američki novinari primećuju kako se Nole zbog ranog termina prethodnog meča sa Žulijenom Benetoom (6:3, 6:2, 6:2) pojavio neobrijan na terenu.

- Ha, ha... Ma obrijao sam se, ali veče pre toga. Nisam stigao ujutru, mada me obično majka uvek kritikuje kada se lepo ne obrijem. Hvala što ste mi skrenuli pažnju na to, protiv Vavrinke ću se sigurno pojaviti lep i obrijan. Iskreno, nisam preterano jutarnja osoba, ali se trudim da ranije legnem kako bih stigao da se razmrdam na vreme pre meča – rekao je Novak, a prenosi Alo.

Osim Novaka, večeras i to u istom terminu, oko 21 čas, na terene Flašing medouza izaći će i Janko Tipsarević koji igra svoj meč osmine finala protiv Nemca Filipa Kolšrajbera.

Duel između Đokovića i Švajcarca Stanislasa Vavrinke postavljen je kao treći na centralnom "Artur Eš" terenu, nakon dva ženska singla u kojima se sastaju Beloruskinja Viktorija Azarenka i Australijanka Samanta Stosur, odnosno Ruskinja Marija Šarapova i Francuskinja Marion Bartoli. Program na centralnom terenu počinje od 17 sati.

Janko Tipsarević i Nemac Filip Kolšrajber svoj meč osmine finale igraće na terenu "Luis Armstrong" nakon duela između Rišara Gaskea i Davida Ferera. Meč između Francuza i Španca počinje od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs)