230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Bilbord: Žena godine je Keti Peri

Uredništvo muzičkog magazina "Bilbord" proglasilo je američku pop pevačicu za Ženu godine.

120927-peri

Urednik popularnog magazina, Bil Verde, kaže da je Keti Peri (27) izabrana zbrog svoj doprinos muzici, nazivajući je "jednom od najuzbudljivijih i najinspirativnijih umetnica u ovoj industriji".

"Keti je zakoračila u muzičku industrije pre samo pet godina i već je postigla više nego što se mnogi umetnici nadaju da će ostvariti tokom čitave svoje karijere."

Pevačica je poslednjih 12 meseci prošla kroz buran period razvoda od britanskog komičara Rasela Brenda koji je pretočila u hit single "Part of Me" i film "Katy Perry: Part Of Me" u kome govori o usponima i padovima u svom privatnom životu i karijeri.

Na Forbsovoj listi najplaćenijih ženskih izvođača koja je objavljena u decembru 2011, Keti Peri zauzela je treće mesto sa zaradom od 44 miliona dolara, a samo u Americi prodala je 48 miliona nosača zvuka, među kojima su njeni najveći hitovi "Firework", "California Gurls", "E.T." i "Hot N Cold".

Pored toga, Keti je i veoma uspešna poslovna žena. Širom sveta se sa njenim imenom prodaju parfemi, lakovi za nokte, veštačke trepavice, a postala je i zaštitno ime jedne linije kozmetičkih proizvoda i grickalica.

Među prethodnim dobitnicima ovog laskavog priznanja su Tejlor Svift, Bijonse i Fergi iz grupe Black Eyed Peas.

Keti Peri će nagrada biti uručena na svečanosti 30. novembra u Njujorku.

(Tanjug)