230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Poslednji normalan momak napustio Srbiju

Poslednji normalan momak u Srbiji napustio je rano jutros domovinu, javljaju domaći mediji. Nikola Markićević iz Novog Sada tim činom je devojkama u Srbiji ugasio i poslednju nadu da će ikada naći normalnog partnera.

121002-momak

Nikolinim odlaskom devojke izgubile svaku nadu da će upoznati muškarca koji nije kao svi drugi

Prve procene govore da je napuštanjem Srbije ovaj dvadesetdevetogodišnji veterinar iz Novog Sada oštetio oko milion i po devojaka uzrasta od šesnaest do četrdeset godina, koje su se nadale da će ipak jednog dana upoznati „onog koji nije isti kao svi", što je upravo bio Nikola.
Jedna od njegovih prijateljica Jovana Panić, kaže da je u neverici primila ovu vest, jer je isključivo zahvaljujući Nikoli tokom svih ovih godina zadržala veru u muški rod.
- Na svakih nekoliko dana bi mi se neka drugarica jadala kako u Srbiji nema normalnih muškaraca i svaku bih tešila da je Nikola normalan. Nemam predstavu šta ću im sada govoriti – kaže ova devojka.
Ipak, naš najeminentniji stručnjak za probleme u odnosima u vezi dr Jovan Marić tvrdi da nema razloga za brigu.
-Siguran sam da žene malo preteruju u svojim tvrdnjama i da je ostalo još dosta normalnih muškaraca među kojima mogu naći odgovarajućeg partnera. A čitateljkama bih poručio: ne zaboravite da sam i ja od nedavno slobodan – zaključuje dr Marić.

(njuz.net)