230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Za koga Brazilka prodaje nevinost?

Priča o dvadesetogodišnjoj Brazilki koja prodaje svoju nevinost kako bi pomogla siromašnima obišla je svet protekle nedelje. Nedugo potom, na površinu su isplivali prvi problemi.

121006-nevina

YT screenshot
Katarina Migljorini postala je svojevrsna zvezda u rodom Brazilu, ali i širom sveta, kada je saopštila da prodaje svoju nevinost. Od zarađenog novca tvrdi da želi da sagradi domove siromašnima, i za sada joj ide veoma dobro, jer je njena nevinost veoma brzo postigla cenu od 190 hijlada dolara.

Ipak, organizatori aukcije kazali su portalu "Huffington Post" da su ih poprilično iznenadile Migljorinijine izjave. Među njima je i reditelj Džastin Sisli, koji snima dokumentarac "Virgins Wanted", film o nešto starijim mladićima i devojkama koji žele da izgube nevinost.

Međutim, pojedina otkrića su ovom slučaju poprilično su ga iznenadila, a pre svega to da Migljorini u medijima govori jedno, a van njih sasvim drugo.

"Bio sam iznenađen time što govori, da prodaje nevinost da bi pomogla siromašnima, jer je u svim našim razgovorima isticala kako je to za nju samo poslovna odluka", kazao je Sisli.

Prema njegovim rečima, devojka se sada nalazi u zamci koju je sama sebi napravila. "S obzirom na to kako je ova priča odjeknula u Brazilu, ona je u klopci. Ako ne da novac u dobrotvorne svrhe, cela stvar izgledaće prilično loše", priča reditelj.

Sisli često organizuje aukcije na kojima se "prodaje" nevinost, pa je otuda angažovan i na ovom slučaju, o čemu će govoriti i njegov dokumentarac. (B92)