230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Microsoft Sinergija 12 dolazi u "oblacima"

Najveća informatička (IT) konferencija u regionu Jugoistočne Evrope, Microsoft Sinergija 12, održava se pod sloganom Moving up.

ins

Microsoft Sinergija 12 odražaće se u Beogradu 23. i 24. oktobra. Foto: Microsoft Sinergija.
Konferencija traje od 23. do 24. oktobra, u beogradskom centru Sava i obilovaće mnoštvom interesantnih predavanja, koja će otkriti nove tendencije u svetu informacionih tehnologija.

Kompanija Microsoft tokom dvodnevne manifestacije predstaviće nove proizvode kroz pet zasebnih, konceptualno definisanih celina:
- Database i Business Intelligence
- Development Tools & Technologies/Windows Azure platform
- Office 365, Office & Sharepoint/ Excange, uz Lync/ Dynamics ERP & Dynamics CRM
- Windows Client & Windows Phone, kao i
- Server, Management Tools & Secutirty.

Posetioci konferencije imaće priliku da saznaju više o dugo najavljivanom Windows 8 operativnom sistemu, koji će svetskoj javnosti biti predstavljen 26. oktobra.

Na predavanjima puno će se govoriti i o novoj verziji unapređenog Office paketa, kao i o nedavno predstavljenom Windows Server 2012 paketu, koji je Microsoft označio kao kamen temeljac čitave Cloud platforme.

Tokom ovogodišnje Sinergije biće predstavljene mogućnosti novog Windows Phone 8 operativnog sistema, ali i neki telefoni sa tim operativnim sistemom, koji je jedan od najmoćnijih sistema ikada napravljenih u kompaniji Microsoft.

Kao i svake godine, na konferenciji će gostovati predavači iz sedišta Microsofta u Redmondu, uz prisustvo velikog broja priznatih stručnjaka iz regiona centralne i istočne Evrope.

Imena kao što su: Kris Spanougakis, Stepan Bačinski, Adis Jug, Den Vitner, Gunar Pajpman, Dejmien Car, Dubravko Marak, Srđan Božović, Tomislav Bronzin i Jasmina Azemović, uz ostale predavače garantuju dva dana ispunjena najsvežijim i najstručnijim temama iz IT, Cloud i Mobile oblasti, koje je pripremila kompanija Microsoft.

Tokom ovogodišnje Sinergije, učešće će uzeti i partneri kompanije Microsoft. Preliminarnu agendu MS Sinergije 12 pogledajte OVDE.

(MONDO – agencije)