230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Nose pelene da uštede vrijeme

Koliko god se činilo čudno, postoje ljudi koji radije nose neudobne pelene po čitav dan, i tako izbegavaju obavljanje nužde u toaletu.

121011-pelene

Japanski mediji javljaju kako su pelene za odrasle postale ekstremno popularne među ženama u Japanu. Naime, one tvrde kako im nošenje pelena štedi mnogo vremena. Japanski magazin SPA objavio je članak u kojem iznosi najnoviji trend u Zemlji izlazećeg sunca.

Trend muškobanjastih žena, koje ne brinu previše o svome izgledu i higijeni, postaje sve popularniji u Japanu. Statistike pokazuju kako sve više žena ne čisti svoje sobe kao što su to činile pre, ostavljaju donji veš svuda po stanu, pa su čak prestale da uklanjaju neželjene dlačice na telu.

Međutim, ovo je ipak najekstremniji oblik aljkavosti - žene koje nose pelene kako bi izbegle odlaženje u toalet. Spomenuti magazin intervjuisao je 25-godišnju devojku pod pseudonimom Kaori Adači, koja je rekla kako poslednjih 6 meseci gotovo svaki dan na poslu nosi pelenu, kako bi izbegla odlazak u toalet te uštedela na vremenu.

Kad kaže pelena, ne misli na uloške koji upijaju kapljice, već na prave pelene koje apsorbuju svu mokraću i tako omogućavaju osobi da uopšte ne ide u WC.

Adači je rekla kako sada može normalno da mokri dok radi, bez prekidanja posla i odlaženja u toalet. Pojasnila je kako pelene nosi samo kad obuče suknju, jer se na pantalonama jasno vidi da nešto ne štima. Takođe, rekla je kako pelene ne nosi kad se nalazi s dečkom, prenosi Dnevnik.

Japanski magazin otkrio je kako su trgovci na police počeli da slažu pelene za odrasle i to uz proizvode za žensku higijenu. Verovali ili ne, Japan ima čak i stranicu za odrasle gde muškarci mogu da vide fotografije žena u pelenama. (021.rs)