230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Tandem Who See iz Boke Kotorske najbolja grupa u regionu

Crnogorski hip-hop sastav "Who See" ovogodišnji je dobitnik nagrade "MTV Best Adria Act".

121016-whoosee

To im je bila prva nominacija za prestižnu nagradu, a pobjedu su odnijeli u veoma jakoj konkurenciji, koju su činile hrvatske grupe "Elemental" i TBF, MVP iz Srbije i slovenački "Trash Candy".
"To je nešto što se ne dešava svaki dan. Neobično je i skoro nemoguće da smo to mi, ali jesmo, i zbog toga sam ponosan na svaki provedeni trenutak sa kolegom iz klape", kaže Dejan Dedović Deda, jedan od članova sastava, i dodaje da već godinama rade na tome da se njihov kvalitet spozna.
Ističe da su uvijek težili ka jedinstvenosti, originalnosti i da ne ponavljaju teme.
"Osim nas, veliku zaslugu imaju i još neki ljudi koje ćemo nabrojati kad budemo primali nagradu i plakali. Zahvaljujemo i svim našim poštovaocima na glasanju i što su nam omogućili put u Frankfurt", naglasio je Dedović i kazao da će MTV statuu postaviti na policu da je vide tetke i strine.
Mario Đorđević Nojz, drugi član "Who See" tandema, takođe je zahvalio svima koji su im pomogli da dobiju ovu nagradu.
"Pale se baklje Kotor, Herceg Novi, ole ole ole, mi smo šampioni! Od prvog trenutka smo znali da ćemo upravo mi dobiti MTV statuetu iz prostog razloga što mi ipak trajemo na ovoj sceni punih 749 godina, a ovi iz konkurencije su tu maksimum dvadesetak godina", kaže u šaljivom tonu Đorđević.
On je zahvalio MTV-ju i njegovim gledaocima, te svima koji su im dali vjetar u jedra.
"Posebno zahvaljujemo ljudima koji vole naš rep i koji nisu štedjeli ni prste ni miševe prilikom glasanja. Velika je ovo satisfakcija i nagrada za naš osmovjekovni trud u hip-hop kulturi. Vole vas Nojz i Đed", pozdravio je Đorđević.
Naredne dvije sedmice "Who See" ulaze u sljedeći krug i borbu za titulu "Best European Act", a nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača, pobjednik će se nadmetati sa drugim nominovanim izvođačima iz cijelog svijeta za prestižnu titulu "Worldwide Act". Ovogodišnja dodjela evropskih MTV nagrada biće održana 11. novembra u Frankfurtu u Njemačkoj. Program će voditi njemački supermodel Hajdi Klum, dok su svoje nastupe zasad potvrdili Tejlor Svift, "Muse", "No Doubt" i Rita Ora. (Nezavisne)