230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

U Kotoru turnir u lastišu

Bonus poeni se dodjeljuju za dresscode, pa će se po deset dijeliti za kikice, dokoljenice, žvake ili lizalice

121017-lastika

Za ljubitelje popularne igre za djevojčice od ove godine pokrenut je Internacionalni turnir u lastici, pod nazivom "Ema esesa" koji će se održati 20. oktobra ispred šoping centra "Kamelija" u Kotoru, u 16.30.

Zainteresovani za učešće na turniru mogu se prijaviti na infopultu ispred "Kamelije" najkasnije do petka, 19. oktobra.

Da bi turnir bio zanimljiviji, osmišljena su i adekvatna pravila, pa će se takmičari boriti po starosnim kategorijama: Gavice (od 7 do 17 godina), Hobotnice (od 18 do 30), Mačkulje (od 31 do 50) i Labrice za one strarije od 50 godina.

Parovi će biti sastavljani putem žrijeba i mogu biti mješoviti (muško-ženski), a boriće se sa drugima iz iste kategorije, dok će se konačni pobjednici svake kategorije takmičiti za titulu apsolutnog pobjednika turnira.

Parovi će biti bodovani sa po deset poena za svaki pređeni nivo (gležnjevi, potkoljenice, podguzice, struk, pazuh, ramena, vrat, uši, čelo i gore), a ukoliko dođe do korišćenja rezervnog igrača radi ispravke, umjesto deset, dodjeljivaće se pet poena po nivou.

Takmičari mogu računati i na bonus poene koji se dodjeljuju za dresscode, pa će se deset poena dijeliti i za kikice, dokoljenice, žvake ili lizalice, a 20 poena će dobiti takmičari koji budu u print majicama nekog junaka iz osamdesetih godina.

Zainteresovani koji ne znaju kako se igra lastika, imaće priliku da se uvježbaju zahvaljujući treningu koji će se organizovati na dan takmičenja od deset sati.

Za pobjednike kategorija i apsolutnog pobjednika obezbijeđene su i nagrade.(Vijesti.me)