230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Forbs: Ashton Kutcher najplaćeniji televizijski glumac

Glumac Ashton Kutcher, koji je zamijenio "problematičnog" Charlieja Sheena u hit seriji "Dva i po muškarca", trenutno je najplaćeniji glumac na američkoj televiziji.

121018-kucer

 

Prema najnovijoj Forbesovoj listi, Ashton Kutcher je između januara 2011. i januara 2012. zaradio oko 23 miliona dolara. Po jednoj epizodi serije, mlađani bivši suprug Demi Moore, dobija oko 700 hiljada dolara.

Na drugom mjestu je svima omiljeni mizantrop Hugh Laurie i to, naravno, kao "Dr.House". On je za godinu dana zaradio nešto više od 18 miliona dolara, no s obzirom da je njegov uspješan serijal došao do kraja, ovo mu je vjerovatno zadnja godina na listi.

Na trećem mjestu našao se TV glumac koga vole svi, a posebno novac. Iako Rayu Romanu noviji projekti (Muškarci u krizi) nijesu uspjeli da donesu značajnu zaradu, sasvim pristojnih 18 miliona dolara zaradio je od popularnog serijala "Svi vole Raymonda", a "kapnulo" je i od strane Pixara.

Četvrto mjesto zauzeo je Alec Baldwin, na petom je mjestu Mark Harmon, šesto mjesto zauzeo je bivši "Majstor u kući" Tim Allen, sedmi je Kutcherov partner iz serije "Dva i po muškarca", John Cyer. Na osmom mjestu našao se Patrick Dempsey, deveto mjesto zauzeo je Jim Parsons, na desetom se našao Sheldonov partner iz serije "Teorija velikog praska" Johnny Galecki. Posljednji na popisu je glumac Jason Segel, kojem je Marshall iz serije "Kako sam upoznao vašu majku" donio zaradu od osam miliona dolara.