230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Gaćinović: Odložen početak priprema

Prozivka fudbalera Leotara biće održana 17. januara, sedam dana kasnije nego što je prvobitno bila planirana. Tako je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović odlučio da prolongira start priprema.

121217-fk1

- Bilo bi prerano da krenemo 10. januara, jer prvenstvo počinje tek krajem februara ili početkom marta. Imaćemo dovoljno vremena da se dobro pripremimo, tim više što sam u svakodnevnom kontaktu sa svim fudbalerima i svima je dostavljen plan rada tokom pauze. Takođe, nadam se da će se do početka priprema stanje u klubu popraviti - rekao je Gaćinović.

Iako je kormilar Trebinjaca trebalo da preuzme ekipu Zvijezde Gradačac u zimskoj pauzi odlučio je da ostane na "Policama".

- Tačno je da je postojalo interesovanje kluba iz Gradačca, ali mislim da je za mene najbolje u ovom trenutku da ostanem u Leotaru. Bilo bi mi žao da napustim ovu ekipu, koja je u prvom dijelu imala odličnu atmosferu i prema ocjenama drugih igrala odlično. Želim da sa njima privedem kraju ovo prvenstvo - nastavio je Gaćinović.

Još uvijek nije poznato ko će ostati u Leotaru na proljeće.

- Svaki dan se čujem sa igračima i svi redom imaju želju da i na proljeće igraju u Leotarovom dresu. Svi ističu tu sjajnu atmosferu koju smo imali i novac najčešće nije glavni faktor ostanka u nekom klubu. Volio bih kada bi svi ostali na okupu i kada bismo doveli još jedno ili dva prava pojačanja - dodao je Gaćinović. Glas Srpske