230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uspješna godina trebinjskih Alatničara

Članovi GKUD ALAT iz Trebinja sinoć su u prostorijama administrativne uprave grada održali godišnju skupštinu društva čime su zaključili još jednu u nizu uspješnih godina.

130116-kud1

Predsjednik skupštine društva Dejan Tarana i predsjednik predsjedništva Dragan Mijović istakli su da uprava i igrači 2012. godinu mogu samo da pamte po uspjehu i velikoj humanosti svih onih koji su bili dio ove velike porodice grada na Trebišnjici.

"Društvo je poslovalo pozitivno u 2012. godini uz velike poteškoće i finansijske probleme, ali uz veliku podršku naših sponzora, kojima se ovim putem zahvaljujemo i čestitamo protekle Božićne i Novogodišnje praznike", - istakao je predsjednik skupštine društva Dejan Tarana i dodao da su na sinošnjoj skupštini za članove predsjedništva društva izabrani dr. Slobodan Prtilo predsjednik Skupštine grada i Dušan Kovač direktor Doma Mladih u nadi da se još više unaprijedi rad ovog kolektiva koji okuplja oko 500 članova..

Predsjednik društva Dragan Mijović istakao je da društvo i u ovoj godini ima već veliki broj ugovorenih turneja i nastupa krenuvši od Svetosavske akademije u Sava Centru u Beogradu, do putovanja u Francusku u julu mjesecu tekuće godine.