230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održana prozivka u FK Leotar

Danas je u prostorijama fudbalskog kluba Leotar održana prozivka fudbalera za predstojeći dio prvenstva Premijer lige BiH.

130117-prozivka1

Šef stručnog štaba ovog kluba Vladimir Gaćinović je ovom prilikom rekao da u klubu pored toga što je klub ostao bez uprave nije došlo do nekih velikih promjena. On je istakao da će u sklopu priprema biti organizovan niz kontrolnih utakmica u Trebinju i u Igalu, a tu je i prijateljska utakmica sa Partizanom kada će Leotar snage odmjeriti sa šampionom Srbije.

"Iskreno se nadam da je upravi grada Trebinja stalo da ima jednog kvalitetnog premijerligaša, pogotovo što se u posljednje vrijeme pokazuje značajan pomak u radu kluba, što nije bio slučaj posljednjih šest do sedam godina i nadam se da ćemo dobiti potrebnu podršku sa te strane", kaže Gaćinović.  

Gačinović u nastavku sezone može da računa na:

Golmani: Kukrika Mladen, Kolak Vasilije, Perović Sava.
Odbrana: šaraba Zdravko (K), Novaković Borko, Cimirot Milorad, Popović Dejan, Ćorović Stefan.
Vezni igrači: Janković Dejan, Marinković Ivan,  Andrić Srđan, Cimirot Gojko, Đerić Boban, Radojević Đorđe, Danojević Dušan, Tomašević Miloš, Tasovac Neđo, Mihojević Marko, Anđušić Nemanja, Simović Marko.
Napadači: Filipović Borivoje, Luković Stefan, Milović Đoko, Aćimović Miloš. 

Kapiten FK Leotar Zdravko Šaraba je rekao novinarima da se nada da će ih zaobići povrede, te da će u nastavku sezone imati za cilj poboljašanje igre i pozicije na tabeli, te će nastojati da se uključe među ekipe koje se bore za izlazak na evropsku scenu. 

130117-saraba1

U Trebinje dolazi Partizan

Kako sada stvari stoje, postoje velike šanse da šampion Srbije gostuje na Policama ove zime, gdje bi sa Leotarom odigrao prijateljsku utakmicu.

Inicijativu je pokrenulo Udruženje navijača Partizana "Grobari Trebinje". "Crno-beli" će prvu fazu priprema obaviti u Turskoj, a nakon toga će najvjerovatnije put crnogorskog primorja. Kontakt između dva kluba je već uspostavljen i na obostrano zadovoljstvo nakon dugo godina Partizan će odigrati utakmicu protiv Leotara.

Datum utakmice još nije određen, ali se pretpostavlja da će to biti između 7. i 15. februara.