230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Podijeljena pomoć u Petrovom polju

Tokom prethodnih nekoliko dana, mještanima Petrovog polja dodjeljena je materijalna pomoć u vidu paketa sa osnovnim životnim namirnicama.

130130-petrovopolje-1 Pomoć je dobilo četrdeset najugroženijih porodica, a čitava akcija, koju su u djelo sproveli jerej Dragiša Tomić i sestrinstvo Petropavlovog Manastira, ostvarena je i omogućena zahvaljujući značajnoj materijalnoj pomoći i nesebičnom zalaganju gospodina Siniše Vidovića iz Banjaluke, koji je čitav projekat finansirao.

130130-petrovopolje1-1

Iako smo svesni da g. Vidović ovaj istinski humani hrišćanski gest nije učinio zbog bilo kakve ljudske pohvale, iskreno mu blagodarimo u ime svih onih za koje ta pomoć predstavlja značajnu podršku u svakodnevnoj borbi za preživljavanje, podršku kakvih danas ima sve manje. Moleći Gospoda, Darodavca svih dobara, da na njegov gest uzvrati onako i onoliko, koliko i kako samo On zna, nadamo se i vjerujemo da će ovaj primjer milosrđa biti iskreni podstrek svima koji mogu pomoći bližnjima – da to i učine, ne zaboravljajući jevanđelske reči izrečene ustima Samoga Gospoda: „Blaženi milostivi, jer će biti pomilovani". (Eparhija ZHiP)