230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mogren testira ekipu sa Polica

Fudbaleri Leotara u subotu će imati drugu provjeru, a protivnik će im na Jazu biti član prve lige Crne Gore Mogren.

130202-leotar1

- U prvom meču igrali su neriješeno sa Čelikom u Nikšiću (1:1), a sada ćemo snage odmjeriti sa još jednom ekipom iz vrha crnogorskog fudbala. Ekipa iz Budve je kvalitetan rival i sigurno će biti veliki test za moje momke, koji tek ulaze u fazu uigravanja i igranja utakmica. Dobro rade na treninzima, zalažu se maksimalno i od njih očekujem da to prenesu i na utakmice. Rezultat nije u prvom planu, želim da vidim mogućnosti nekih igrača - rekao je šef stručnog štaba Leotara Vladimir Gaćinović.
Poslije manjih povreda koje su normalne za ovu fazu priprema u proces treniranja su se vratili Dejan Janković i Ivan Marinković, kao i Borko Novaković, a fudbalere i stručni štab je obradovala isplata neisplaćene plate.
- Stvari su počele da se odvijaju u nekom pozitivnom smjeru i nadam se da ćemo tako nastaviti. Očekujemo Skupštinu kluba, koja će se održati u utorak, kako bi neke stvari mogli da konkretizujemo. Optimista sam i nadam se da ćemo u nastavak prvenstva ući sa respektabilnim timom - dodao je Gaćinović.
Na probi su još uvijek Dušan Danojević i golman Aleksandar Nikolić, dok je Darko Mitrović poslije utakmice u Nikšiću napustio Trebinje.

Radivojević

Postoje šanse da vezista Jovan Radivojević ipak ostane na "Policama". Iako je na početku izgledalo da od dogovora dvije strane neće biti ništa, sportski direktor Željko Radović će obaviti razgovor sa Radivojevićem i pokušati da pronađe zajednički jezik. Nesporno je da bi on mnogo značio Leotaru poslije odlaska Pavla Sušića. (Glas Srpske)