230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nešto novo i savremeno u našem gradu - Otvoren Fitnes klub "TONUS"

U trebinjskom naselju Bregovi u centru grada u okviru Sportskog centra "Srđan Aleksić" večeras je svečano otvoren savremeno opremljeni Fitnes klub koji nosi ime "Tonus".

130210-tonus6

Svečanom otvaranju prisustvovali su mnogi predstavnici sportskog, kulturnog i javnog života grada Trebinja.

Jedan od vlasnika ovog kluba, dipolomirani trener rekreacije sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu Jošo Kolak se zahvalio svima koji su došli da podrže početak rada kluba, a posebno Episkopu ZHiP Grigoriju koji je, kako kaže Kolak, prvi podržao njegovu ideju i odlučio da promjeni namjenu ovog objekta, koji je sada izgrađen po svim evropskim standardima kada su u pitanju sport i rekreacija.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam uspio da u svom rodnom gradu otvorim ovaj klub i time ostvarim svoju dugogodišnju želju, a biće mi veoma drago što ću imati priliku da prenesem i ovde dio znanja i iskustva koje sam stekao u vešegodišnjem radu u istoimenom Fitnes klubu u Beogradu.

U sklopu Fitnes kluba nalaze se tuš kabine, toalet i svlačionice posebno za žene i muškarce, kao i ormarići za lične stvari, a uskoro će biti postavljena i sauna. Ovaj fitnes klub će zapošljavati dva radnika, a kada se kapaciteti prošire biće otvoreno još radnih mjesta.

Dobro došli u TONUS !

Novootvoreni Fitness klub u centru Trebinja predstavlja pravi potez vlasnika, jer mladima pruža mogućnost da se okrenu sportu, oblikuju svoje tijelo, vode zdrav život i eliminišu poroke kojima su danas sve više izloženi. Riječ je o vježbaoni za cijelo Trebinje čiji su start pozdravili sportski klubovi i profesionalni sportisti.

Osim povoljne mjesečne članarine i popusta za klubove i reprezentativce koji će ovde biti u mogućnosti da popravljaju kondicionu formu, vlasnici edukuju vježbače da se pridržavaju režima propisane ishrane, provjere zdravstvenog stanja, mogućnosti fizičke izdržljivosti i uz maksimalne mjere opreza kako ne bi došlo do neželjenih povreda.
Rad na trenažnim spravama odvija se po svjetskim standardima i programu teretane, fitnes, kardio programu, a tu su i individualni treninzi sa ličnim trenerom.

Uz najsavremeniju opremu, kafe-protein bar, moći ćete da vježbate po veoma pristupačnim cijenama. Dakle, vježbanje po vrhunskim standardima više nije privilegija odabranih.

SLOBODNO VJEŽBANJE

Kao što i sam naziv programa kaže, ovaj program vam nudi slobodu u korišćenju opreme našeg kluba, kao i samostalno kreiranje treninga. Program je namjenjen iskusnijim vježbačima, kojima nije potreban stalni nadzor trenera, ali naš tim je u obavezi da vas upozori i koriguje ukoliko samostalno izvodite pojedine vježbe nepravilno...

INDIVIDUALNI TRENINZI

Rad sa ličnim trenerom, "individualni" ili "personalni" treninzi, vježbanje "jedan na jedan" predstavljaju najkvalitetniji stručni rad koji sebi možete priuštiti, a samim tim i brži put do željenih rezultata. U našem klubu ova usluga podignuta je na viši nivo u odnosu na istu uslugu u drugim klubovima. Potvrda ovakve tvrdnje najbolje je uočljiva u činjenici da individualne treninge u Tonusu vode naši iskusniji treneri, odnosno samo treneri sa višegodišnjim iskustvom. Mlade kolege moraju proći određene "stepenike" u teoriji i praksi kako bi i njihove usluge individualnog treninga bile dostupne našim članovima.

Budite i Vi član Fitnes kluba "Tonus"

(Sponzorisani članak)