230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uspješne pripreme trebinjskih rukometašica

ŽRK Leotar je proteklog vikenda, u sklopu prvog dijela priprema za proljetni dio prvenstva, odigrao kontrolnu utakmicu protiv sastava ŽRK Sutjeska iz Nikšića.

130211-rukometasice1

U prvom planu se nastojalo da što veći broj igračica dobije podjednaku minutažu kako bi se stekao uvid o stanju igračkog kadra u svim segmentima igre.
Rezultat na kraju susreta je glasio 27:17 za domaću ekipu, sa čim možemo biti veoma zadovoljni znajući da smo igrali sa istorangiranim klubom iz zemlje Evropskih šampiona. Nakon ovog susreta odigrana je i utakmica između Pionirskih sastava ova dva kluba iz koje su Leotarove djevojke izašle kao pobjednice pobjedivši rezultatom 18:8.
Ovaj odlazak u Crnu Goru ŽRK Leotar je iskoristio da prisustvuje utakmici Glavne runde Lige Evropskih šampiona između domaćina i aktuelnog Evropskog prvaka ŽRK Budućnost iz Podgorice i jedne od najboljih svjetskih ekipa Norveškog Larvika. Tako možemo reći da je ovo putovanje bilo i edukativnog karaktera za mladu ekipu Leotara.

130211-njidvije
Krajem ove sedmice u nastavku priprema ŽRK Leotar će učestvovati na tradicionalnom međunarodnom turniru u Mostaru i u veoma jakoj konkurenciji premijerligaških ekipa iz okruženja nastaviti sa podizanjem forme za dalje takmičenje.