230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar trijimfovao oslabljen igrački, ali jači za publiku

Leotar oslabljen igrački, ali jači za publiku savladao je večeras u veoma dramatičnoj i napetoj utakmici 16. kola Premijer lige za rukometaše, ekipu Gračanice iz istoimenog grada.

130215-leogracanicarukomet03

Gosti su na samom startu žestoko krenuli i polovinom prvog dijela prave seriju od 6 golova, koju su domaći do poluvremena za malo ublažili, da bi se na pauzu otišlo sa 9:14 za Gračaničane.

Gosti su i u drugom dijelu diktirali tempo i bili bolji u realizaciji sve do polovine drugog dijela susreta. Tada domaći igrači iako oslabljeni odsustvom dva ključna igrača Pekića i Misite zbog povreda, uz podršku publike, koja je večeras došla u velikom broju da podrži svoje igrače, uspjeli da povežu seriju od 4 pogotka i preokrenu rezultat u svoju korist. Može se reći da se publika u Trebinju konačno probudila i dala makisimalnu i zasluženu podršku Leotarovim prvotimcima. U tim odlučujućim momentima ometeni navijanjem sa trebinjskih tribina gosti su izgledali veoma zbunjeno, ništa im nije išlo od ruke, ispadala im je lopta, pravili su neiznuđene greške, dok su Leotarovi igrača sigurno tresli njihovu mrežu. Utakmica je završila rezultatom 28:27, a razlika za domaće je mogla biti i veća da nije bilo nekorektnog suđenja od strane sudijskog para Božić Zdenko i Slipac Borislav iz Novog Travnika, koji je očigledno bio na strani gostiju.

Najbolji strijelac Leotara bio je Ćućuz sa 6 pogodaka, odmah za njim po 5 golova zabili su Marić, Komnenović i Davidović. Kod gostiju se istakao Osmanhodžić sa 11 golova.  Bilo bi nepravedno ne istaći još jednu dobru partiju golmana domaćih Jokanovića koji je zabilježio 14 odbrana. 

RK LEOTAR - RK GRAČANICA 28:27 (9:14)

U narednom 17. kolu koje je na programu 22. februara Leotar gostuje u Sarajevu kod ekipe Bosna BH Gas.