230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

ŽRK Leotar stiče neophodno iskustvo na pripremama

Tokom proteklog vikenda ŽRK Leotar je učestvovao na tradicionalnom Međunarodnom turniru „Voljenom gradu" u Mostaru, u organizaciji Sportskog saveza grada Mostara i ŽRK Lokomotiva, Mostar.

130211-rukometasice1 U grupi sa veoma jakom ekipom domaćina i Premijerligaša ŽRK Lokomotivom, Leotar je zabilježio ubjedljiv poraz od 33:22, a u drugoj utakmici protiv HŽRK Kosače izgubili su sa golom razlike 16:17 u poslednjim trenutcima susreta u kome su većim dijelom vodili i bili bolja ekipa. Dvije neiznuđene greške do tada najzapaženije igračice na utakmici Sare Jegdić i sportska sreća odlučile su konačnog pobjednika. U konačnom plasmanu ŽRK Leotar je zauzeo peto mjesto.
Nakon analize oba susreta, rukovodstvo kluba je zaključilo "Iako se vraćamo poraženi u oba meča vraćamo se bogatiji za još jedno iskustvo stečeno u susretima sa renomiranom timovima iz okruženja. Takođe je potrebno istaći da bi i rezultat sigurno bio drugačiji da je ŽRK Leotar nastupio u kompletnom sastavu. Naime nedostajale su Kristina Sekerez i Ivana Sikimić koja je imala obaveze u reprezentaciji BiH koja se priprema za učešće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Slovačkoj. Ivana je ovog vikenda igrala za reprezentaciju u dvomeču protiv odgovarajuće selekcije Crne Gore, aktuelnih Evropskih seniorskih prvaka. Obje utakmice su se igrale u Sportskom centru Župa u Tivtu", rekao je za Lokoportal trener ŽRK Leotar Zdravko Komnenović.