230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Ljiljana Vučurević na pripremama za Miss planete zemlje 2013

Mlada Trebinjka Ljiljana Vučurević boravila je proteklog vikenda u Sarajevu, gdje je učestvovala na finalnim pripremama za Izbor Miss planete Zemlje.  

130306-ljilja

Nakon što je na finalnom predizboru, kao jedina predstavnica iz Hercegovine i Trebinja prošla u finale izbora za Miss planete Zemlje, koje će se održati u junu 2013. godine, Ljiljana je sa ostalih 14 djevojaka morala pokazati svoje retoričke sposobnosti, ali i opšte obrazovanje.

Sve takmičarke u okviru priprema za Miss planete zemlje svojim znanjem, izgledom, šarmom, ponašanjem, prikupljaju bodove za koje će biti bogato nagrađene.

U sarajevskom hotelu Evropa održan je Talk show sa svim finalstkinjama koje su morale iznijeti svoje stavove o temama kao što su - Voda kao izvor života, ljubav i karijera, istospolne veze, društvene mreže... Takođe, svaka takmičarka je morala na engleskom jeziku iznijeti svoj stav o usponima i padovima na putu ka ostvarenju svojih ciljeva. Ljiljana kao i svaka finalistkinja imala je uslugu profesionalnih frizera, šminkera, stilista i fotografa, gdje je uradila Set karticu koja će je pratiti sve do kraja takmičenja. 

Trebinjku u narednom periodu očekuje još mnogo obaveza i aktivnosti, kao što su Miss bikinija i Miss interneta u aprilu, tradicionalna manifestacija "Beauty weekend" (Talent & Fashion show) i Miss Tv PinkBH u maju, a u junu je finalno veče i Miss Earth 2013. 

130306-ljilja1

"Pripreme za finale su počele, a biće ih još, treba se naučiti izražavati i poraditi na izgledu, tako da me čeka još puno posla. Druženje sa djevojkama i sama organizacija su odlični, super se zabavljamo i zajedno učimo i napredujemo. Ovom prilikom bi se zahvalila gradonačelniku Trebinja Slavku Vučureviću na ukazanoj podršci", izjavila je za Lokoportal Ljiljana Vučurević.

130306-miss

(foto: infobar.ba)