230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Lokomotiva pobjednik rukometnog turnira "Trebinje 8. mart"

U odličnoj organizaciji ŽRK Leotara juče je u Trebinju održan 5. Međunarodni rukometni turnir "Trebinje 8. mart".

130309-8martrukomet19

Pobjednik ovog tradicionalnog rukometnog turnira kojeg je svečano otvorio gradonačelnik grada Trebinja Slavko Vučurević je ekipa RK Lokomotiva iz Mostara.

U veoma dramatičnoj finalnoj utakmici između Sutjeske i Lokomotive, pobjedu je izvođenjem sedmeraca odnijela ekipa RK Lokomotiva. Drugo mjesto zauzele su igračice ŽRK Sutjeska, dok je treće mjesto pripalo ekipi HŽRK Katarina iz Mostara.  

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Dragana Boro iz ŽRK Leotar, najbolji strijelac turnira bila je sa 19 golova u dva meča Đurđina Jauković iz RK Sutjeska iz Nikšića, dok je za najboljeg golmana turnira proglašena Admira Lerić iz RK Lokomotiva iz Mostara. Najmlađa učesnica turnira bila je Tanja Ratković iz ŽRK Leotar iz Trebinja. Po završetku turnira najboljim pojedincima i ekipama podijeljene su nagrade i priznanja.

U konkurenciji U-13 djevojčica ispod 13 godina pobjednik je bio HRK Kosača iz Mostara, drugo mjesto je zauzela ekipa ŽRK Leotara iz Trebinje, a treće mjesto je bila ekipa RK Iskra iz Stoca.

Ove godine turnir je organizovan u dvije kategorije.

SENIORKE:

RK LOKOMOTIVA MOSTAR
RK SUTJESKA NIKŠIĆ
HŽRK KATARINA MOSTAR
ŽRK LEOTAR TREBINJE

U-12 MLAĐE PIONIRKE:

RK ISKRA STOLAC
HRK KOSAČA MOSTAR
ŽRK LEOTAR TREBINJE

U revijalnom dijelu turnira organizovana je atraktivna pokazna utakmica u „MINI RUKOMETU" za djevojčice u kategoriji U–10.