230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trijumf rukometaša Leotara: Vratio se Pekić

Rukometaši Leotara su večeras u Trebinju stigli do vrijednih bodova u borbi za ostanak u Premijer ligi.

130322-rukometleocapljina01

Savladali su ekipu Čapljine iz istoimenog grada rezultatom 30:27, (17:15). Povratak povrijeđenog Spasoja Pekića, jednog od najboljih Leotarovih prvotimaca, pozitivno je uticao na ostatak ekipe, pa su odmah na startu meča krenuli ofanzivno.

Oko 300 gledalaca u sporstkoj dvorani imalo je prilku da vidi jednu od, ako ne i najbolju utakmicu koju je Leotar odigrao u Trebinju. Realizacija je bila odlična, odbrana je funkcionisala perfektno. Leotar je na odmor otišao sa dva gola viška, (17:15). U nastavku su domaći nastavili sa pritiskom i uspjeli da zadrže stečenu prednost do samog kraja susreta. Izvanredni golman gostiju Danijel Jurković spasio je goste od potopa u Trebinju.

Najefikasniji Leotarovi igrači večeras su bili Misita i Ćućuz sa po 7 postignutih golova, dok su se kod gostiju istakli Suton i Vegar sa po 5 pogodaka.

5 kola do kraja sezone - Borba se nastavlja

"U nastavku nas očekuje žestoka borba za opstanak u Premijer ligi. Do kraja prvenstva nam je ostalo 5 kola, od kojih imamo 3 gostovanja i 2 utakmice kod kuće. Sledeči meč koji je na programu već u srijedu igramo protiv Prijedora koji se takođe nalazi u opasnoj zoni na tabeli, nakon čega u Trebinje dolazi ekipa iz Dervente. Potrebne su nam dvije ili tri pobjede u ovih pet mečeva. Imali smo tu nesreću da nam se u ključnim susretima i u nezgodno vrijeme povrijedi ključni igrač Pekić. Da nije došlo do te povrede sigurno bi sada bili negdje na sredini ili gornjem dijelu tabele, ali sada sa njegovim povratkom atmosfera u klubu je mnogo bolja i igramo puno bolje, kao što je to bio slučaj i večeras. Kao i do sada daćemo sve od sebe i borićemo se do samog kraja da naš klub ostane u društvu najboljih rukometaša BiH", rekao je za Lokoportal Dragiša Koraćević jedan od najboljih Leotarovih igrača.