230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Veličanstven doček karatista u Višegradu (video)

Preko hiljadu stanovnika Višegrada dočekalo je na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu članove karate reprezentacije Republike Srpske Nikolu Polugu, Danku Gavrilović iz Vičegrada, kao Trebinjke Maju Mirdinju i svjetsku šampionku karatea Tamaru Lozo.

130511-karate

Članovi reprezentacija RS osvojili su ukupno 9 medalja na Svjetskom prvenstvu u organizaciji Karate federacije VKC u Melburnu u Australiji. Sportski direktor karate reprezentacije RS i trener trebinjskog karate kluba "Leotar +" Rajko Radulović naglasio je ovom prilikom da nije slučajan uspjeh mladih karatista na Svjetskom prvenstvu u Australji i dodao da oni ostvaruju dobre rezultate i na svim drugim takmičenjima.

Članica karate kluba "Leotar +" Tamara Lozo je na 9. Svjetskom prvenstvu u karateu za seniore, koje je održano u Melburnu, osvojila prvo mjesto u kategoriji do 60 kg i tako postala Šampion svijeta za 2013. godinu u ovoj disciplini.

130511-tamara1

Maja Mirdinja takođe iz Trebinja ostvarila je odličan rezultat na ovom Svjetskom prvenstvu osvojivši jednu zlatnu i dvije bronzane medalje za svoj klub.

U nedelju u 11 časova će u gradskoj upravi Trebinja biti upriličen svečani doček za uspješne karatistkinje i njihovog trenera. Uspješne sportiste će pozdraviti gradonačelnik Trebinja, Slavko Vučurević.

Ulaz za javnost je slobodan.