230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KK Hercegovac najbolja ekipa Prvenstvu RS

Karate klub Hercegovac iz Bileće ubjedljivo je najuspješnija ekipa na "Prvenstvo Republike Srpske za pionire i nade" koje je održana u subotu u Doboju osvojivši 9 zlatnih, 11 srebrnih i 16 bronzanih medalja.

130530-karatisti

Na takmičenju je učestvovalo preko 300 sportista iz 25 klubova Karate saveza Republike Srpske.
Drugo mjesto je pripalo karate klubu Tigar iz Teslića, treće mjesto je osvojilo karate klub Sloga-Hemofarm iz Doboja.
Šef Stručnog štaba KK Hercegovac, Petar Kozjak izrazio je zadovoljstvo rezultatima svojih sportista, i istakao da će i u buduće njegov klub nastojati da potvrdi rezultate, koje su postignuti u proteklom periodu.
Organizator takmičenja je Karate savez Republike Srpske, a tehnički organizator je Regionalni karate savez Birča, Majevice, Semberije i Posavine i Karate klub Sloga iz Doboja.
„Ovo takmičenje je potvrdilo da karate sport ima veoma dobre trenere i sportiste, a to potvrđuju i rezultati koji se postižu na međunarodnoj karate sceni" istakao je Generalni sekretar KSRS Rajko Vučićević.
"Karate savez Republike Srpske najtrofejniji je savez u RS, a to potvrđuje činjenica da je naš savez dao 7 sportista Republike Srpske na proglašenju najuspješnijih sportista Republike Srpske naglasio je Vučićević.
Ove godine savez slavi 20 godina od postojanja saveza. U čast tog jubileja, organizovaće se Grand Pirx Republike Srpske.
(Nezavisne)