230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Završeno prvenstvo RS u rukometu za žene

Odigravši poslednje kolo Prve lige RS, ŽRK Leotar je završio prvenstvenu sezonu sa plasmanom na četvrtu poziciju prvenstvene tabele.

130427-rukometasice5

Prvo mjesto i plasman u Premijer ligu u sezoni 2012/13. izborila je ekipa Radnika iz Bjeljine.
U poslednjem kolu ŽRK Leotar bio je gost u Rogatici, gdje je viđena odlična rukometna utakmica u kojoj su domaće rukometašice u toku prvog poluvremena uspjele da naprave prednost od 5 golova i sačuvale je u drugom dijelu susreta. Konačan rezultat 25:20.
Leotarove djevojke su odličnom i požrtvovanom igrom udrugom poluvremenu došle na samo gol zaostatka, ali u samoj završnici nedostajalo je snage i malo sportske sreće da bi se načinio potpun preokret.
Rogatica je bila jedan od favorita u ovogodišnjem takmičenju. Koliko im je ova utakmica značila, da bi se iskupili za ukupni neuspjeh u sezoni, pokazuje i statistika, koja je zabilježila 11 isključenja domaćih uz samo jedno Leotara. Konačnim plasmanom u protekloj sezoni u Leotaru su više nego zadovoljni, imajući u vidu da su nastupali kao najmlađa ekipa koja u budućnosti, za sigurno obećava borbu za najviši plasman.
Sastav ŽRK Leotar: Gurović Ljubica, Zubac Ivana, Boro Dragana 7, Vukanović Nina, Mišković Teodora 2, Jegdić Sara 5, Perotić Jovana 1, Sikimić Ivana 5, Sekerez Kristina, Šarenac Mirjana, Begenišić Milica. Trener: Komnenović Zdravko.

ŽRK Leotar je u sklopu priprema za nastupajuća takmičenja za mlađe uzraste na nivou BiH, u nedelju u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" ugostio tri odgovarajuće selekcije ŽRK Danilovgrad iz Danilovgrada. Male rukometašice iz oba sastava su pokazale dobar nivo obučenosti i vještine, te su ispoljile potencijal koji najavljuje nove uspjehe kluba.