230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tri krivična djela u Hercegovini

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 03.06.2013. godine, evidentiran su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

120406-policija auto

Trebinje: Iz automobila ukrao novčanik

Policijski službenici PS Trebinje su, nakon prijave da je iz vozila „opel astra", koji se nalazio na parking prostoru u mjestu Mrkonjići, otuđen novčanik vlasništvo J.Č., lišili slobode R.B., iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je otuđio novčanik. U toku je dokumentovanje KD Krađa.

Istočni Mostar: Pronađen i oduzet karabin

Policijski službenici PS Nevesinje su, 02.06.2013.godine, u 20,25 čaoova, u zabranjenom lovištu, na području opštine Istočni Mostar, zaustavili i kontorlisali vozilo „nisan terano", kojim je upravljao DŽ.H., iz Mostara. U vozilu se su nalazila još dva lica, takođe iz Mostara. Uz potvdru o privemenom oduzimanju predmeta od DŽ.H. oduzet je lovačlki karabin za koji je imao oružni list a od I.V. PAP kalibra 7,62 i 17 metaka. U toku je dokumentovanje KD Nezakonit lov i KD Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Nevesinje: Obračun sa vatrenim oružjem

PS Nevesinje prijavljeno je da je, u mjestu Rogači, opština Nevesinje od strane M.Z., iz Bačke Palanke, nakon prijetnji D.Z., došlo do upotrebe vatrenog oružja. Izvršen uviđaj i konstatovano da je osumnjičeni M.Z. došao ispred kuće D.Z. vrijeđao ga i prijetio pištoljem i u trenutku dok je držao pištolj u ruci za ruku ga je uhvatio M.V, nakon čega dolazi do ispaljenja metka u pod. U toku je dokumentovanje KD Izazivanje opšte opasnosti.