230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sloboda Mićalović ponovo glumi u Trebinju

U novom filmu Emira Kusturice, čije će snimanje početi za desetak dana u Trebinju, pod radnim naslovom "Na mlečnom putu", pored režisera, koji će imati glavnu mušku ulogu, i Monike Beluči u glavnoj ženskoj ulozi, glumiće i poznata srbijanska glumica Sloboda Mićalović.

130607-sloboda

Ujedno, traga se za još dvoje glumaca koji će imati značajne uloge u filmu.

Snimanje filma počinje 14. juna na Mokroj Gori i trajaće dva dana, a odatle se filmska ekipa seli u Trebinje, gdje 16. juna nastavljaju posao, a Monika Beluči, prema dosadašnjem planu, koji još nije konačan i na kome se još radi, u Trebinje dolazi tek krajem juna.

Emir Kusturica će u Trebinju najvjerovatnije biti i u periodu do 14. juna, ali će 16. juna svakako doći na početak snimanja u ovom gradu, gdje će, s manjim prekidima, boraviti četiri mjeseca. U tom će periodu snimati dva prva dijela filma o mladiću (Emir Kusturica) u kojeg se zaljubljuje djevojka (Monika Beluči), koja će se za njega žrtvovati i poginuti, a on će nastaviti monaški život i tragati za Bogom, što je već snimljeno u ranijem kratkom filmu o pravoslavlju koji je radio ovaj režiser i koji će ukomponovati sa novim materijalima. (Nezavisne)