230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Svečano otvoren caffe LA TERRAZZA

U samom centru grada u ulici Vuka Karadžića (bivša zgrada Luča), sinoć je svečano otvoren caffe LA TERRAZZA, objekat izuzetno osmišljenog enterijera.

130611-teraca21

Ovaj lokal kapaciteta 140 mjesta opremljen je luksuznim namještajem u koji se možete ugodno smjestiti i besplatno surfati internetom, otvorio je Radoslav Šora Miliša sa svojom porodicom.

A šta nam to novi kafić ima za ponuditi?  Pored velike ponude toplih napitaka, sokova i alkoholnih pića u La Terrazzi možete pronaći pice izuzetnog kvaliteta, tople sendviče, piroške, kolače, žito...

Lokal je klimatizovan a ventilacija odlična, pa iako je predviđen i za pušače i za nepušače, nećete imati problem kojoj god grupi da pripadate. La Terrazza zadovoljava potrebe savremenog doba i opremljen je bežičnim internetom. Ovaj moderni lokal čiji je vlasnik Radoslav Šora Miliša zapošljava pet radnika.

Na sinošnjem otvaranju La Terrazze za izvrsnu atmosferu pobrinuo se poznati trebinjski muzičar Bajro Baka Planjanin sa svojim sinom Igorom.

Posjetite facebook prezentaciju koja će Vam pobudit različite emocije i reakcije. Baš zbog toga svratite u caffe "La Terrazza", iskusite šta vam nudi i sami stvorite mišljenje o novom mjestu za izlaske u našem gradu.