230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Cerovac: Svečano uručene međunarodne diplome

U subotu, 22. juna 2013. godine, u prostorijama škole Cerovac u Trebinju, svečano su uručene međunarodne diplome iz engleskog, italijanskog i njemačkog jezika, polaznicima koji su ispite polagali u martovskom, odnosno junskom ispitnom roku.

130622-cerovac14 Ovom prilikom je dodijeljeno deset Cambridge diploma za visoke nivoe CAE (C1) i FCE (B2), kao i dvije diplome za PET (B1) ispite. Iz italijanskog jezika su uručene dvije CILS diplome na nivou B2 dok je iz njemačkog jezika sedam učenika položilo Start Deutsch 2 ispit (A2) i dva učenika Zertifikat Deutsch ispit za diplomu na nivou B1.

Atmosfera je bila opuštena, bez pretjeranog formalizma ali sa mnogo lijepih riječi, čestitiki i želja upućenih djeci od strane njihovih profesora i direktora škole. Mnogi od učenika koji su dobili diplome, već dugo godina su đaci škole Cerovac; neki od njih su tek prvu godinu proveli u okrilju škole, a neki su u ovom roku položili međunarodne ispite iz dva jezika. Imajući u vidu težinu pomenutih ispita, postignute rezultate na ovim zahtjevnim testiranjima, kao i dugotrajnost i iscrpnost priprema za polaganje, možemo biti sigurni da ovi mladi ljudi razmišljaju o svojoj budućnosti i jako nastoje da se pripreme se izazove koje su pred njima. Nadamo se da će im dobro poznavanje stranih jezika pomoći da lakše ostvare svoje ciljeve i želje i da je vrijeme provedeno u druženju i učenju u školi Cerovac, u njihovo obrazovanje ugradilo neke trajne i istinske vrijednosti koje će im biti značajne, bez obzira u kom pravcu odluče da usmjere svoju budućnost.

(Sponzorisani članak)