230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kampanje CJB Trebinje

Policijski službenici CJB Trebinje, u sklopu aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u periodu juli – avgust, na teritoriji svoje nadležnosti, sprovode kampanje „Ne dopustite lopovu da ljetuje u vašem domu'' i „Vozite oprezno –ljetujte bezbrižno".

130730-cjb

Sa ciljevima kapmpanje „Ne dopustite lopovu da ljetuje u vašem domu'' građane Trebinja, danas, je upoznao policijski službenik Zoran Šarenac.
On je istakao da je promotivni letak edukativnog karaktera i sadrži osnovne informacije o tome šta građani mogu da preduzmu u zaštiti svoje imovine, zatim o važnosti saradnje policije i građana, te značaju poziva telefonskog broja 122 u trenutku opažanja kriminalne aktivnosti.
O dobrom odnosu policije i građana, koji se sprovodi i kroz porojekat Rad policije u zajednici, govore i podaci da su na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, u odnosu na iste periode prethodnih godina, imovinski delikti u stalnom opadanju pa su za prvih šest mjeseci ove godine u opadanju za 6,02% od čega su krivična djela Teške krađe u opadanju za čak 20,59%.

Sa ciljevima kapmpanje „Vozite oprezno –ljetujte bezbrižno" vozače i građane, danas, je upoznao policijski službenika PS za BS Trebinje- Milan Popović koji je podsjetio na obavezu poštivanja saobraćajnih propisa i zakonskih ograničenja brzine u saobraćaju kao uzroka saobraćajnih nezgoda.

Poštovani građani, vaša policija vam je uvijek na raspolaganju, obavještavajte nas i dalje o svemu što je i najmanje sumnjivo, vozači ispoštujte bezbjednosne standarde jer ćete samo na taj način sačuvati svoje i tuđe živote.

Portparol Centra
Rajna Parežanin