230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uhapšen zbog lažne lične karte

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 31.07.2013.godine, evidentirana su dva krivična djela i šest saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda pričinjena je materijalna šteta dok je u šestoj jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. Nisu evidentirana narušavanja javnog reda i mira.

120406-policija auto

Policijski službenici PS Nevesinje su, 01. avgusta, nakon prijavljene saobraćajne nezgode u kojoj je jedan od učesnika bio vozač teretnog vozila marke „Mercedes" istog lišili slobode iz razloga sumnji u identitet.
Naime, vozač je policijskim službenicima predočio ličnu kartu i vozačku dozvolu na ime L.C., državljanina druge države. Tokom kriminalističke obrade isti je izjavio da se zove M.M i dao na uvid ličnu kartu Bosne i Hercegovine,na osnovu koje je, nakon operativnih provjera, potvrđena istinitost njegove izjave i stvarni identitet.
Uz konsultacije sa dežurnim tužiocem lice M.M. je saslušano u svojstvu osumnjičenog i nakon kriminalističke obrade otpušten je iz službenih prostorija PS Nevesinje. U toku je dokumentovanje krivičnog djela Falsifikovanje isprave.