230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Neverne Bebe za vjernu bilećku publiku (foto+video)

Poznati muzički sastav "Neverne Bebe" je u okviru svoje ljetne turneje protekle noći napravio pravi spektakl u prepunom kafiću "Lipa" u Bileći.

130804-lipa22

Lipa je bila centar zbivanja ove večeri, a na sceni su se završne večeri trodnevne muzičke manifestacije "Lipa Fest" pojavili majstori svoga zanata, predvođeni frontmenom i pokretačkom snagom benda, Milanom Đurđevićem, klavijaturista, pjevač, kompozitor, tekstopisac, aranžer i producent.  Koncert je u najmanju ruku bio ono što se od jednog velikog benda očekuje kad izađe na binu, pošteno i iskreno do kraja. Ovo je inače, bio drugi nastup "Nevernih Beba" u Bileći.

 

OČEKIVANO!!! HVALA VAM OD SRCA!!!

- Kažu da je najteže, a možda i nemoguće ponoviti nešto što je po opštem mišljenju bilo najbolje! Mi smo to, draga naša publiko u Letnjoj bašti LIPA večeras uspeli i zajedno smo nadmašili koncert od pre dve godine! HVALA VAM OD SRCA, vidimo se ponovo, hvala i našim divnim domaćinima @Lipa Bileca! - objavljeno je jutros od strane benda na društvenoj mreži Facebook kafića Lipa.

Neverne bebe je rok grupa osnovana 4. aprila 1993. godine u Beogradu. Radi se o progresiv rok bendu koji je do sada imao preko 1.800 nastupa što u zemlji, što u inostranstvu. Bili su predgrupa grupi „Toto" na njihovom koncertu u Beogradu, 15. avgusta 2006. godine. Osnivač i vođa sastava je Milan Đurđević.

Osjetite dio atmosfete kroz naše fotografije, a uskoro će biti postavljeni i video snimci sa ovog fenomenalnog nastupa "Nevernih Beba" u Lipi u Bileći.