230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Podržimo humanitarnu akciju Udruženja "Bebe"

"Pomozimo parovima da dođu do svoga cilja - BEBE za brojniju Hercegovinu" slogan je Humanitarne akcije koju sprovodi na Trgu slobode Udruženje porodica sa problemom steriliteta "Bebe" iz Trebinja.

130816-bebe01

 

 

Udruženje ovom akcijom apeluje na sve ljude dobre volje da se pridruže i svojim prilozima pomognu da nas bude što više, jer kako kažu u ovom udruženju ako nema beba nema ni Hercegovine.

Ovakvim predstavljanjem Udruženje će iskoristiti za informisanje građana o mogućnostima kojei postoje u Udruženju "Bebe" i kako članovi udruženja sami mogu da, zarad vlastitih potreba, poboljšaju sveukupni ambijent u cilju daljeg angažovanja na borbi protiv sterilnosti, obezbjeđujući edukaciju, ali i direktan susret sa pojedincima pripadnicima različitih skupina kroz kojih se živo prenosi informacija i čuje mišljenje.
"Nastojaćemo da kod donosioca odluka razvijemo svijest o njihovom zakonskim i moralnim obavezama prilikom provođenja aktivnosti na brobi protiv steriliteta, te o svemu što društvo može da dobije nakon ostvarivanja potomstva naših parova", kažu u saopštenju Udruženja "Bebe"

130816-bebe02

Udruženje "Bebe" je za dvije godine od 4 para, naraslo na preko 100 parova, koliko sada broji, dok je za isti period rođeno 25 beba.

130816-bebe03

Udruženje "Bebe" je humanitarna, nestranačka, nevladina, neprofitabilna organizacija koja na dobrovoljnoj osnovi okuplja porodice sa problemom steriliteta, stručne radnike i druge zainteresovane osobe i institucije radi njihovog angažovanja u riješavanju svih problema porodica sa problemom steriliteta.

130816-Bebeflajer