230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Otporni na štelu

U organizaciji Omladinskog centra Trebinje danas je u našem gradu održan okrugli sto na kome je predstavljen Watch Dog Tim Trebinje, kao dio sistemske borbe protiv korupcije, a u sklopu projekta antikorupcijske mreže ACCOUNT.

130912-account3

Okruglom stolu prisustvovali su predstavnici Gradske uprave, CJB Trebinje, odbornici u gradskoj Skupštini i predstavnici Foruma mladih kao faktori bez kojih se rješavanju problema korupcije ne može sistemski pristupiti.

Da podsjetimo antikorupcijska mreža ACCOUNT ima za cilj izgradnju društva gdje je korupcija visokorizičan i niskoprofitan poduhvat. tj. društvo bez korupcije. Omladinski centar Trebinje koji sarađuje sa ACCOUNT mrežom je mjesto gdje će građani cijele Hercegovine potpuno bezbjedno, zaštićeno i anonimno moći da prijave svaki vid korupcije.  Uz organizacijsku pomoć ACCOUNT mreže Omladinski centar Trebinje će provoditi niz aktivnosti koje će biti usmjerene na prevenciju i borbu protiv korupcije u javnim nabavkama, privredi, obrazovanju, pravosuđu i zdravstvu.  Strategije borbe protiv korupcije će biti usmjerene kako na onog koji mito daje, tako na onog koji mito prima.

130912-account1

O rezultatima rada Omladinskog centra kao Watch dog tima za područje Trebinja, Lokoportal će Vas blagovremeno obavještavati.

130912-account01