230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Gradonačelnik primio najbolje trebinjske učenike

Gradonačelnik Trebinja primio je danas najbolje učenike srednjih škola, Marka Kujundžića – učenika Srednje tehničke škole, Tanju Radanović – učenicu Srednje ekonomske škole i roditelja Sare Pavlović - najbolje učenice u Gimnaziji "Jovan Dučić". Prijem je organizovan u Gradskoj upravi, a učenicima su ovom prilikom uručeni simbolični pokloni.

130925-ucenici1

Nakon prijema, gradonačelnik Trebinja izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost uspješnim učenicima, te im poželio dalji uspijeh tokom studija. Vučuervić je ovom prilikom rekao da će ovi učenici i svi budući najbolji učenici srednjih škola primati stipendiju odmah po upisu na prvu godinu studija. Tako će najbolji učenici biti u vidnoj prednosti jer će im Grad dodijeliti stipendiju na početku studija, a ne kako je slučaj u ranijoj praksi, nakon uspješno završene prve godine. Vučurević je danas također rekao da će stipendija iznositi 100 km mjesečno i biće isplaćena u tri rate.

Najbolji učenici srednjih škola zahvalili su se gradonačelniku na pažnji, ističući da je današnji prijem i stipendija koju su dobili, velika motivacija za dalji rad, uspjeh i napredak. Učenici su izrazili nadu da će im buduće studije osigurati zaposlenje u Trebinju i povratak u svoj grad. (Grad Trebinje)