230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nastup Turističke organizacije i priznanje za Tatjanu Bulajić na Sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija Grada Trebinja predstavila je svoju bogatu ponudu na 46. Međunarodom sajmu turizma „LORIST 2013" u Novom Sadu.

131009-turizam1
Preko 300 izlagača iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i ostalih zemalja u regionu predstavili su svoju turističku ponudu na 46. Međunarodnom sajmu turizma "Lorist 2013." koji se održao u periodu od 3. do 6. oktobra u Novom Sadu. Brojni posjetioci sajma mogli su izabrati neke od programa i aranžmana koje su im za predstojeću, kako zimsku tako i ljetnju turističku sezonu pripremile i izložile turističke organizacije, agencije, turoperateri, hotelski lanci, sistemi za rezervaciju karata, osiguravajuće kuće, planine, banje i jezera...

Prvog dana u Kongresnom centru sajam je svečano otvorio Sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova u Vladi AP Vojvodine g-din Miroslav Vasin.

131009-turizam3

Svoju bogatu i veoma raznovrsnu turističku ponudu kao i predhodnih godina predstavila je Turistička organizacija Grada Trebinja i to u okviru zajedničkog štanda Turističke organizacija Republike Srpske.
Tezu da Trebinje predstavlja izuzetno interesentnu turističku destinaciju za državljane Republike Srbije potvrdila je odlična posjeta štandu, na kome su posjetioci imali mogućnost da dobiju informacije, raznovrsni promotivni materijal Turističke organizacije Grada Trebinja (katalozi, mape, flajeri...) i ostalih predstavnika turističke privrede Trebinja (hoteli, restorani, vinarije...) i upoznaju se sa bogatom turističkom ponudom koju posjeduje Trebinje.
Iscrpan, dugotrajan i dugogodišnji sistematičan rad Direktora Turističke organizacije Grada Trebinja prepoznali su predstavnici Novosadskog sajma koji su ove godine uručili Diplomu sa posebnim priznanjem dokazanom turističkom radniku i rukovodiocu sa sjajnim rezultatima iza sebe i pred sobom, Tatjani Bulajić, direktorici Turističke organizacije Grada Trebinja za višegodišnji angažman i uspješnu saradnju na teritoriji istočne Hercegovine, Republike Srpske i BiH.

131009-turizam4
Ovogodišnji sajam je imao i edukativni karakter, jer su se u okviru njega, čitavo vrijeme trajanja sajamske manifestacije, održavali brojni propratni stručni programi: debate, okrugli stolovi, predavanja o dešavanjima i kretanjima u turizmu...
Prema opštoj ocjeni može se zaključiti da je ovo bio još jedan zapažen i izuzetno kvalitetan nastup Turističke organizacije Grada Trebinja, koji bi, kao što je to i do sada bio slučaj u situacijama kada je Turistička organizacija Grada Trebinja odradila dobru promociju, u značajnoj mjeri trebao doprinijeti boljoj posjeti turističkim destinacijama Trebinja u narednom periodu, a posebno od strane turista iz Vojvodine.

131009-turizam2

131009-turizam5