230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Izuzetan uspjeh trebinjskih ribolovaca

Proteklog vikenda u Jablanici je održano takmičenje u sportskom ribolovu "Lov ribe udicom na plovak" u kome je učestvovalo 8 ekipa iz cijele BiH.

131028-raso5

Prvo mjesto osvojili su članovi Sportskog ribolovačkog društva Trebinje, drugo mjesto pripalo je domaćinu USR "Glavatica" iz Jablanice, dok su treći bili sportski ribolovci "Zlatovčica" iz Jajca.

Trebinjci su uzeli čak 7 medalja, od toga 5 zlatnih i 2 srebrene. Posebnu pažnju na ovom takmičenju privukao je Trebinjac Radoslav Rašo Pujić koji je proglašen za ukupnog pobjednika staze i takmičenja, a kao nagradu osvojio je plaketu. 

Vrijednu pažnje su i izuzetni rezultati koje su postigli Đorđe Vuković i Zoran Dobranić. Vođa trebinjskog tima Risto Gurović ovom prilikom poklonio je organizatorima umjetničku sliku sa motivom Trebinja.

Kako saznajemo od članovca trebinjskog sportskog ribolovačkog društva organizacija ovog takmičenja bila je na zavidnom nivou, a domaćini USR "Glavatica" iz Jablanice su se pobrinuli da ukupna atmosfera tokom cijelog takmičenja bude besprijekorna.

U najavi da će trebinjski sportski ribolovci i dalje postizati sjajne rezultate ostaje da im čestitamo na dosadašnjim uspjesima i poželimo BISTRO za ubuduće.