230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar jači od Sokratesa

Večeras je u Trebinju odigrana utakmica petog kola Premijer Futsal lige u kojoj se snage odmjerili stari rivali KMF Leotar i KMF Sokrates iz Banja Luke.

131104-kmfleo1

Iako su navijači očekivali napet i neizvjestan meč, može se reći da su Trebinjci do pobjede došli prilično lako. Gosti su, imajući u vidu sa kakvim se protivnikom susreću od samog početka igrali krajnje ofanzivno sa golmanom u terenu.

Miljan Vico u 4. minuti susreta upućuje navođeni projektil u gol gostiju za vođstvo 1:0, što je bio rezultat na poluvremenu. U nastavku u listu strelaca na asistenciju Vica upisuje se i Mitar Vukanović, a dvostruki strelac na meču bio je Miljan Vico za vođstvo Leotara od 3:0. 
Nakon toga gosti nastavljaju sa opsadom Leotarovog gola i šutevima sa distance uspjevaju da probiju odbranu domaćih, te za dva minuta postižu dva gola. Nakon toga Leotar preuzima inicijativu i prelijepim kombinacijama u strelce se upisuju Džudža i Andrić za konačnih 5:2.

Još jednom sve pohvale idu golmanu domaćih Srđanu Sulaveru, koji je i ovog puta imao nekoliko odličnih intervencija. 

KMF LEOTAR – KMF SOKRATES 5:2 (1:0)

SD "Miloš Mrdić" - Gledalaca: 200. Sudije: Knežević, Mavrak, Husković. 

KMF Leotar: Sulaver, Vukanović 1, Andrić 1, Vico 2, Mičeta, Šešelj, Cimirot, Sredanović, Miladinović, Vujović, Stević, Milišić, Milović i Džudža 1. Trener: Dragan Spaić.

KMF Sokrates: Milanović 1, Dmitrijević 1, Kutić, Kaurin, Vučić, Stanivuković, Ivić, Talić, Trnjak, Marić. Trener: Trnjak Mihajlo.