230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nastavljena agonija Leotara, "Rođeni" protutnjali Trebinjem

Trijumf na trebinjskim Policama upisao je i Velež, koji je danas po dosta teškom terenu savladao Leotar rezultatom 4:0.

131123-leovelez3

Dragan Spaić sa prvim problemima suočio se prije početka utakmice, mladi Boban Đerić povrijedio se na zagrijavanju, pa ga je u timu zamijenio Nemanja Anđušić.

Velež je iz prve prave prilike došao u vodstvo. Odličnu akciju gostujućih igrača pogotkom je krunisao Ševko Okić nakon ubačaja Dejana Raševića sa lijeve strane u osmom minutu. 

Mogao je Leotar izjednačiti svega dva minuta kasnije, Oštraković je napustio svoj gol, lopta je došla do Zečevića, koji sa tridesetak metara šutira prema praznom golu, ali bezuspješno. Dobro je šutirao Ivan Marinković u 31. minutu iz slobodnog udarca, ali je još bolje odbranio Senedin Oštraković.

Na poluvremenu je nezadovoljan igrom u prvom dijelu Spaić na teren poslao Dejana Popovića i Mirka Berdovića, ali ni to nije donijelo preokret u igri domaćina u nastavku.

Veliku priliku za Velež propustio je Okić u 60. minutu nakon odličnog prodora po desnoj strani i povratne lopte Anela Hebibovića.

U 73. minutu riješeno je pitanje pobjednika, odličnu akciju Veleža golom je završio Dejan Rašević koji je pogodio glavom nakon asistencije Bojana Letića. Tri minuta kasnije slična situacija, samo ovog puta po desnoj strani, neuhvatljiv je bio Darko Maletić, a strijelac za 0:3 Anel Hebibović.

Konačnih 4:0 postavio je rezervista Mirza Ćemalović svega nekoliko minuta nakon što je ušao u igru. Asistenciju je ovog puta zabilježio još jedan rezervista, Sinan Ramović. (Sportsport.ba)