230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinje najtopliji grad

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će u većini krajeva biti pretežno sunčano, dok će se magla i niski oblaci veći dio dana zadržati po kotlinama i uz rijeke.

131114-suncetb

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od tri do sedam, na planinama od minus dva, a na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.
Regije Foča i Višegrad danas su na meteoalarmu označene narandžastom bojom koja ukazuje na opasno vrijeme. Žutom bojom, koja ukazuje na potencijalno opasno vrijeme, označene su regije Bihać, Livno, Prijedor, Banjaluka, Tuzla i Sarajevo, navodi se na internet stranici Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.
Za sve regije prognozirana je niska temperatura vazduha i magla, za regiju Livno niska temperatura, a za Prijedor samo magla.

U Hercegovini, Krajini i u zapadnim krajevima jutros je pretežno vedro, a u ostalim područjima oblačno vrijeme. Magle ima po kotlinama, navodi se na internet stranici Hidrometeorološkog zavoda Federacije BiH.
Najhladnije jutros u 7.00 časova bilo je u Kupresu, gdje je izmjereno minus 13 stepeni Celzijusovih, a minus 10 u Kalinoviku i Drvaru. Na Sokocu, u Bihaću i Istočnom Drvaru bilo je minus devet, na Bjelašnici minus osam, u Mrkonjić Gradu, Banjaluci, Srpcu, Bugojnu, na Ivan-sedlu i u Nevesinju minus sedam, u Livnu, Novom Gradu, Prijedoru, Doboju, Sarajevu i Srebrenici minus šest, Tuzli, Zenici, Bijeljini i Gacku minus pet, Foči i Stocu minus dva, Višegradu, Bileći i Čapljini minus jedan, te Goraždu nula.

Malo toplije jutros je bilo u Trebinju i Mostaru gdje su izmjerena dva stepena, a u Neumu četiri.

Visina snijega jutros je na Bjelašnici iznosila 58 centimetara, u Istočnom Drvaru 51, na Han Pijesku 45, a na Mrakovici 43 centimetra, u Srebrenici 30, u Bihaću 29, Doboju 27, Kalinoviku 25, Mrkonjić Gradu 24, a u Banjaluci 23 centimetra, u Tuzli 16, te u Bijeljini 15 centimetara. (Srna)