230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava: Dani otvorenih vinskih podruma u Hercegovini

Klaster turizma Hercegovina, uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju JICA i tehničku podršku Regionalne Razvojne Agencija za Hercegovinu – REDAH, kroz implementaciju projekta „Dan mladog vina" organizuje prve „Dane otvorenih vinskih podruma" u Trebinju.

131129-danivina

Ova manifestacija će se održati u subotu i nedjelju 07. i 08. decembra 2013. u periodu od 10 do 17 časova, u najrespektabilnijim trebinjskim podrumima vina.

Posjetioci će imati priliku da probaju hercegovačka vina, uz tradicionalne hercegovačke proizvode po promotivnim cijenama u slijedećim vinskim podrumima: Anđelić, Tvrdoš, Vukoje, Petijević, Berak, Sekulović i Anđušić.

Cilj projekta je podsticaj razvoja vinskog turizma u Hercegovini, te ojačanje međusektorske saradnje između proizvodnje lokalnih vina, autohtonih proizvoda i industrije turizma.

Promotivna kampanja je usmjerena na potencijalne posjetioce iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i iz susjednih zemalja, ali takođe su pozvani predstavnici  ambasada, međunarodnih organizacija, resornih ministarstava, načelnici opština, predstavnici turističkih zajednica, privrednici i drugi.