230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Promovisana Zbirka pjesama "Tvoje iMe" Velibora Šipovca (foto+video)

Šesti samostalni naslov pjesnika Velibora Šipovca iz Trebinja, zbirka ljubavnih pjesama i poezije naslovljena "Tvoje iMe" promovisana je protekle noći u klubu RIVA uz prisustvo velikog broja ljubitelja pisane riječi. 

131129-tvojeime2

Prisutni su mogli da uživaju u dirljivim stihovima ovom darovitog pjesnika, kao i u melodijama kantautora i književnika Marinka Pavićevića iz Nikšića, koji je kazivanje ljubavnih stihova uljepšao pratnjom na gitari, što je kod svih prisutnih probudilo živo uzbuđenje, divljenje i radoznalost. Ovoj, po mišljenju mnogih, predivnoj pjesničkoj i muzičkoj večeri prisustvovali su i književnici i mediji iz Crne Gore

Naslovi poput "Nedostaješ" ili "Nedovršen stih" izazivali su žmarce i suze, jer rijetko se kad srećemo s toliko iskrenim, direktnim, beskompromisnim, strastvenim pristupom.

Pavićević, koji je ujedno bio i recenzent ovoj zbirci pjesama, je takođe i otpjevao nekoliko pjesama iz knjige, koje je istog dana komponovao. Pjesme su naišle na veliko oduševljenje svih posjetilaca, a jedno pjesničko veče pretvorilo se u veoma ugodnu muzičko-književnu noć.  Svi posjetioci ove promocije dobili su na poklon primjerak zbirke pjesama "Tvoje iMe" sa posvetom autora.

U nastavku večeri goste je zabavljala Jana.

Recept za strast ne postoji, neko je ima, rađa se s njom, a ako su pjesme o ljubavi pisane s mišlju na konkretnu osobu radi se o vrlo sretnoj djevojci. Ako je pak posvećena generalno ženskom rodu, čini se da imaju kandidata za novog omiljenog pjesnika.

Lokoportal duboko preporučuje ovu zbirku pjesama svim ljubiteljima poezije.