230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjke uspješne u Novom Sadu

Proteklog dana održan je treći po redu Internacionalni bokserski kup Novog Sada Memorijal "Dušan Božanić Tredža".

131203-zerajic1

U dvorani "Spens" boksovali su BK Novi Sad, pojačan bokserima sa strane i bokserska selekcija iz Hrvatske.

Sestre Olja i Nataša iz Trebinja nastupile su u kategoriji seniorki, u bojama BK "NOVI SAD" i još jednom opravdale reputaciju neprikosnovenih boraca, od sada više ne samo u Kik Boksu već i u boksu.

Rezultati:

Žerajić Nataša (BK "NOVI SAD") - Olja Jablocnik (Slovenija) 3:0

Šmrkić Olja (BK "NOVI SAD") - Jovanović Sanela (BK "SOKO" Ub Srbija) 3:0

"Trebinjke Olja i Nataša trenutno nastupaju za BK "Novi Sad", odlukom rukovodstva BK i KBK "Leotar" Trebinje. Na žalost, nerazumijevanjem opštinske vlasti bokseri "Leotara" nemaju podršku nadležnih, te su im uskraćena i sredstva koja im kao klubu pripadaju na godišnjem nivou. Klub je odlučio zbog svega navedenog, da članovi kluba mogu nastupati za druge klubove u BiH i van nje, a sve sa ciljem da talenti iz Trebinja ne ispaštaju, izgrađuju svoja imena u svijeku ovog sporta. Nadamo se samo još da će uskoro doći vrijeme kada će ovaj grad smoći snage da samostalno podiže i izgrađuje svoje sportske talente. Olja je nedavno promijenila prezime, za one koji nisu znali Olja je od nedavno srećno udata i preziva se Šmrkić tako da nije greška. Ona se takmiči i trenira kao nikada. Ima potpunu podršku od supruga i njenog trenera Maksima Boškovića", navodi se u saopštenju KBK Leotar.

131203-zerajic

"Naši ciljevi su jasni i u budućem periodu nastojaćemo da napravimo što više dobrih rezultata u boksu. Olja i Nataša su bile kao i uvijek dobre. Treninzi su bili kratki, ali iscrpni, te smo u Novi Sad došli pripremljeni. Siguran sam u boksersku budućnost Olje i Nataše, i ostalih takmičara koji svakodnevno treniraju u našem klubu" rekao je Bošković po povratku iz Novog Sada.