230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Loza donijela zlato Vinariji Petijević

Još jednom je potvrđen izuzetan kvalitet vinarije Petijević iz Trebinja koja iz godine u godinu postiže izuzetan kvalitet svih svojih proizvoda na Međunarodnom Sajmu vina i rakija koji je održava u okviru 82. Sajma poljoprivrede u Novom Sadu.

140520 petijevic1

Ovaj trebinjski podrum vina u veoma jakoj konkurenciji nagrađen je sa Zlatnom medaljom za rakiju lozu, pa je ova nagrada samo nastavak niza priznanja za porodično gazdinstvo Petijević, koje s posebnom ljubavlju svoje vrijeme posvećuje rakiji i njenom spravljanju.

Za dobru rakiju, prema osnovnom receptu Ranka Petijevića potrebno je dobro voće, dobro pripremljen kom, na vrijeme urađen posao, kvalitetna aparatura i posuđe, tačan period za odležavanje i kvalitetno formiranje. - Svaka operacija je podjednako važna i ako se u ovom lancu bilo šta preskoči i ne odradi kako treba, to će se pokazati u kvalitetu rakije, - ističe Petijević.

Na Sajmu vina i žestokih pića koji se održava u okviru Novosadkog sajma poljoprivrede učestovali su vinari iz cijelog regiona.