230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

FAIPA otvora vrata nevjerovatnog frizerskog svijeta

Ugledna Frizerska akademija FAIPA koja svoj imidž gradi prvenstveno na predanom radu i frizerskom majstorstvu, uzor је u frizerskom poslu u kojem uspijevaju samo kreativci koji cijene edukaciju i kvalitetu usluge.

170621 фаипа

FAIPA svijet dovodi u Trebinje

Kao dio svoje strategije, a u cilju promovisanja svog brenda i širenja na tržištu FAIPA uskoro organizuje reviju, kojoj će prisustvovati veliki broj zvanica iz svijeta mode i glamura, a jedan od eminentnih gostiju će biti Mauricio Mastereli direktor FAIPA-e iz Rima, gdje je i sjedište ove kompanije.

Na ovoj reviji FAIPA će ozvaničiti saradnju sa Frizerskom školom za njegu ljepote iz Beograda, što će za grad Trebinje biti sjajna prilika za ostvarivanje novih radnih mjesta.

 170621 ања фаипа

Organizovanje jednog ovakvog eventa na regionalnoj frizerskoj sceni je plod nevjerojatnog entuzijazma, napornog rada, vizionarstva i hrabrosti Cvijete Cece Sekulić i njenog tima koji je osmislio potpuno novi koncept regionalnog frizerskog događaja s vrhunskim svjetskim i regionalnim frizerskim zvijezdama.

"Zaista mi je čast što možemo predstaviti svoj rad i rad svojeg tima te učestvovati u realizaciji jednog veoma kvalitetnog profesionalnog događaja. Smatram da će Trebinje, kao mjesto održavanja revije, doprinijeti njegovom rastu i razvoju, te ćemo se i ubuduće truditi da FAIPA bude organizator sličnih događaja koji promovišu stil, modu, kao i grad Trebinje u kojem se cijeni rad, lojalnost i odgovornost. Trebinje je siguran grad, bez nasilja i kriminala, progresivan je, kulturan, ali voljela bih kada bi imao više stanovnika zbog većeg poslovnog potencijala", navodi Ceca Sekulić vlasnica Akademije.

Usprkos brojnim problemima sa kojima se susreću frizeri u našoj regiji, profesionalni nivo rada je sve bolji

"Svojim radom, stručnim vještinama i menadžerskim znanjem želim uticati na frizere u regiji. Mnogi kopiraju naš rad te naše savjete koriste u poslovanju svojih salona. Moja misija je edukovati frizere i biti primjer kako se ovaj posao može raditi na visokom nivou. U našoj regiji znanje još uvijek nije na cijeni, malo je kvalitetnih učitelja, malo novca, ulaganja, a ja želim prenositi znanje kako bismo svi napredovali", zaključuje Sekulić za Lokoportal.

(Sponzorisano)